Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Ordløse følelser og skrivesperre

Jeg har skrivesperre.

Den har vart en stund nå. Det kjennes i alle fall slik ut for meg som egentlig liker å skrive hele tiden.

Ordene blir borte. Tankene flyr etter og hodet føles tomt. Helt tomt for ord, men stappfullt av følelser. Alt dette som ikke har fått sin plass fordi jeg ikke har turt. Alle disse indre krigene som skal avsluttes og erkjennes og gis ny forståelse.

 

Så da er det kanskje det som er grunnen da. Det at alle disse følelsene tar den plassen de krever for en stund. Følelser som blir påkalt gjennom terapi hos psykolog og hos fysioterapeut. Følelser som kommer parallelt med at jeg prøver å gjenopprette en balanse. En balanse i livet mitt som gir meg muligheten til å våge å være i det jeg er i, og som jeg kommer i hele tiden . Øyeblikk og balanse.

 

Følelser om øyeblikk og balanse som tar ordene i fra meg, fordi det er så vanskelig å sette ord på følelser, øyeblikk og balanse.

Men mine følelser kommer og er der de. Noen ganger herjer de, andre ganger lekker de. Håpet er at de også skal bringe frem gode varme tanker en gang. Gode tanker som i det å våge å ønske dem velkommen.

 

Uansett så sperrer de veien for refleksjoner og tanker som kan være gode å dele med andre i en blogg.

Så enn så lenge er det følelser knyttet til øyeblikkene og gjenopprettelse av balanse som dominerer tankene mine.

…og de føles ordløse…

Bilde

… et ordløst øyeblikk

2 kommentarer

  1. Gjenkjenner ordløse perioder, korte og lange. Varme tanker –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: