Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Etter de tøffe timene

”Hva har du som strategi etter disse tøffe timene? ” spør psykologen meg.

Hva jeg gjør?

Jo jeg trasker rundt i byen, uten mål og mening. Fryser, grøsser og prøver overse alt det jeg ikke vil se. Prøver å hente meg inn ved å kikke på vakre ting, se det jeg vil se, snuse inn det som skjer rundt meg som kan gjøre godt i det kaoset som rår. Men jeg klarer det sjelden, jeg er ikke i nærheten av å se eller snuse. Jeg bare er, og fortsetter å være,  helt til jeg detter inn på jernbanestasjonen og finner ut at toget jeg helt sikkert godt kunne rukket, akkurat forsvinner ut fra jernbaneområdet.

Da rekker jeg å kikke innom den fantastiske butikken som selger garn på jernbanestasjonen i Bergen… der finner jeg alltid noe å glede meg over, enten jeg føler meg trist, deppa eller glad. En farge, en struktur, et mønster eller et godt smil og oppmuntrende ord fra fantastiske damer som villig deler av seg selv og det de selger i denne lille butikken sin.

De skulle bare visst, disse to imøtekommende og vennlige damene, hvordan de hjelper meg der og da,

de skulle bare visst…

Bilde

I dag ble det nydelige grå nyanser i garn til enda en genser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: