Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

”Liten tue kan velte stort lass.”

Å være marginalisert kan sikkert være så mangt. I tradisjonell betydning er vel gjerne jeg ikke i denne kategorien ( håper i alle fall det), men jeg føler meg virkelig marginal noen ganger. Og det kan en vel gjerne gjøre selv om en ikke er marginalisert? Eller kanskje det er nettopp det jeg er, med alle disse tunge steinene jeg bærer som skal vendes på og flyttes på og fjernes og læres å leve med.

Og ingen skal få lov til å si jeg ikke leiter etter positive glimt i livet mitt. Jeg finner en del også, et øyeblikk før og det neste etter. Jeg prøver etter beste evne å dyrke disse gode lyse glimtene, diamantene.

Så fanger slitenheten og tungsinnet meg og jeg forstår ikke hvorfor.

Hva er det som skjer om att og om att?

Hvorfor?

Hva gjør jeg feil?

Det er ingen grunn til å føle seg så ”tung” akkurat nå. Så tiltaksløs og så oppgitt. Det er ingen grunn og jeg burde…

Så detter det et brev ned i postkassen min der det står at stoffskiftet mitt igjen er helt på bærtur. Jeg må kontakte legen min for ny dosering av levaxin…

Diagnosene  hypothyreose, pernisiøs anemi, dissosiering og kompleks PTSD er en utrolig teit kombinasjon.

Det ante meg vel at det var noe med stoffskiftet, men det skjer så fort og jeg har så lett for å bebreide meg selv og tungsinnet mitt. Jeg vet liten tue godt kan velte store lass,det har jeg dyrkjøpte erfaringer på, og jeg føler liksom ikke at jeg orker å skulle reise meg igjen og igjen.

Bilde

Jeg er ganske sikker på at denne lille bjørka også venter på å få muligheten til å stå oppreist.

1 kommentar

  1. Sol

    Det var et ❤ -sukk 😉
    Så irriterende og kjedelig for deg 😦 😮
    Klart det gjør deg oppgitt når ulike diagnoser "krangler om plassen" . Det gjør jo at du lurer og lurer – – igjen . Men kanskje dette er noe som kan endre seg fort – til det bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: