Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Mulighetenes «hav» …

Det finnes et hav av muligheter. Det er ikke grenser for alt jeg kan gjøre. Det ligger der fremme et sted, alt dette fantastiske som jeg kan fylle livet mitt med når jeg bare er klar for det…en gang…langt der fremme…når hovedbeskjeftigelse ikke lengre er behandling…og …og…og…joda, jeg må orke å være i det og jeg må orke å glede meg over alle de kloke flotte menneskene som vil meg vel, det er bare det at….

…jeg føler meg så utrolig ”på vent”. Jeg har ventet på NAV,- men nå er de på bane og hjelper meg med å skissere mulighetene. Det er bare det at….

…jeg venter på Modum,- tja hvem … vet?

…etter Modum så kanskje jeg kan begynne å tenke litt videre, ja…hvem vet?

Jeg venter på livet mitt jeg. Tror faktisk det er så enkelt som det, eller så forbasket vanskelig å vente på noe som en nesten ikke har peiling på hvordan ser ut, fordi jeg ikke har vært der tror jeg, ikke helt enda. Men kanskje en gang…om jeg orker holde ut?

For mulighetenes verden er der, der litt lengre fremme et sted, sier de andre. Havet med muligheter.

Bilde

Isdekket  Oslofjord og brytning mot strand…

2 kommentarer

 1. Sol

  🙂 😉 klem mens du venter 🙂

 2. Hei Rønnhaug.

  Jeg har tittet litt rundt på bloggen din etter at jeg fant den, og deg. Og jeg fant også innlegget ditt i Bygdanytt. Men da jeg leste dette innlegget fikk jeg lyst til å legge ved en link til noe jeg selv skrev en gang. Les det om du føler for det, eller la være. Slik er denne verdens valgmuligheter.:)

  http://vannlandet.blogspot.no/2013/03/stemmen-i-hodet.html

  Om du er i Roma nå, slik det var nevnt et sted her at du skulle, håper jeg du har det fint der. Og jeg håper du får nytte av Modum. I tillegg til alt annet er det vakkert sted.

  Alt godt fra

  Bjørn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: