Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Jeg ønsker meg litt overskudd….

Lurer på hvor initiativet mitt har tatt veien?

Jeg føler meg så fullstendig tom for evne og overskudd til å ta initiativ. Det er ganske slitsomt å være der, fordi jeg vil så gjerne og ønsker så gjerne å få det til.

Fordi jeg tror jeg kan, og jeg liker å dra i gang ting. Invitere andre, gjøre noe for noen, og så er det bare tomt. Tomt for initiativ.

Jeg forstår at det kan være sånn, men jeg trenger å forstå at kanskje dette er noe som kommer seg. Sånn er det nå,- men sikkert ikke i uoverskuelig fremtid. Eller? Er det lov å håpe på at det kan endre seg? At noe overskudd faktisk kan komme tilbake?

Når jeg sykler på innesykkelen min så hører jeg musikk på øret . Hver gang tenker jeg at, tenk om jeg hadde orket å begynne i kor igjen. Det måtte da kunne bli veldig kjekt? Så tenker jeg, – jammen jeg klarer jo ikke følge opp,- så skrinlegger jeg tanken..

Så tenker jeg, jammen treningsstudio da, hvorfor går jeg ikke der… treffer andre?

Der har jeg frosset medlemskapet mitt , fordi jeg ikke orker. Ikke orker fordi jeg har lagt så ”grasalt” på meg og fordi jeg syns det er ubehagelig å få spørsmål…

Bare det å ta en telefon, gjøre en avtale, gå en tur,- krever…

 

I går ble jeg oppmuntret til å spise lunsj på Ikea. Sånne ”ad hoc” greier klarer jeg noen ganger, og i går klarte jeg. Kjente at jeg gledet meg til å pynte litt hjemme med lys, ny stol og litt annet nips.

Bilde

Nytt saueskinn fra Ikea. Det tok 34.5 minutt til katten var på plass, i følge han som tok tiden.

Så sitter jeg der, med Ikeaposen i gangen, fortsatt inneholdende sitt nips. Stolen er montert, fordi bautaen min hjelper. Resten må jeg gjøre,- en gang…

Men i kveld er det Les Misérables på kino sammen med bautaen min. Jeg har aldri vært på en premiére før. Det skal bli artig å være med på. Kjenner faktisk på veldig gode minner fra turen med Håvard til London i sommer da vi bl.annet så Les Misèrable på teateret der. En stor og fantastisk opplevelse! Billettene til kinopremiéren fikk jeg hos Håvard til jul! Han visste hva jeg kunne like!

Bilde

Fra teateropplevelse i London. Her scene fra «Sweeny Todd» 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: