Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Kampen

Jeg har skrevet og snakket, snakket og skrevet, grått og skreket, vært forbannet og fortvilet over det slitsomme faktum at jeg skulle lære meg å finne nok trygghet hos min nye terapeut til at jeg kunne våge å være tilstede i terapitimene jeg så sårt trenger.Fordi jeg trenger dette for å klare å bli værende tilstede i livet mitt. Et liv som gir mening.

Så kjenner jeg plutselig at dette skal gå. Det er ingen lykke følelse, men likevel godt å erkjenne.

Terapeuten min er en person jeg våger å stole på. Det kjennes godt.

Han inngir til den tilliten som skal til for at jeg skal våge å være der sammen med han i prosessene mine. Jeg har ikke tenkt å slippe til ord som ”burde klare”, eller ”tror det skal gå”, eller ”jeg håper” fordi det vil ta alt for mye plass hos meg.

Jeg er klar for ferden videre, og jeg sier ikke noe om at jeg syns dette har vært et langt svangerskap, fordi det føles mer enn lenge. Det er  9 mnd. siden jeg fikk «ny behandler», som heretter skal omtales som  min behandler. 

Bilde

Med hengende hode og piggene ute.

Denne frøkapselen, eller visne tistelen gav meg assosiasjoner om hvordan jeg har følt meg i møte med terapeuten min. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: