Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Orker jeg være i dette?

Noen dager er ganske gode.

Noen dager er bare ille, og i går og i dag har det vært en sånn som lett kan kategoriseres som ille.

Jeg finner ikke ”koden” med min nye terapeut, og det sliter meg fullstendig ut. Jeg når ikke frem, føler meg ikke forstått og får ikke til å formidle det som jeg føler ikke fungerer.

Jeg forstår ikke om det er meg, tematikk, terapeuten eller en kombinasjon av det hele som ikke fungerer, men det jeg vet er at timene generer så mye uro og vonde følelser at jeg er usikker på om jeg orker være i dette. Det kan godt hende det skal eller må være sånn, men da må jeg ha noe eller noen som jeg kan ta ut frustrasjoner på, og ikke minst…jeg må klare å forstå at det er sånn det skal være.

Men hva da? Om jeg ikke orker? Fordi jeg faktisk må ha en person som kan være min behandler, da det blant annet er det som genererer de få kronene jeg får i AAP hver måned. Det er det som er sagt må være et fundament også i forhold til det at jeg venter på et opphold på Modum. Det er et ”must” at de som får opphold der har et behandlingsopplegg hjemme. Hva når det føles som om dette ikke fungerer?

Hva da?

Så da blir det snørr og tårer og sengen, langt under dynen som blir resultatet…

Helt til Tor Atle ringte og spurte om jeg ville komme på McDonald og spise hamburger med han. Hvem sier nei takk til et sånt tilbud?

Når jeg kommer hjem har det vært en fantastisk god fe og satt den fineste orkidèen på trappen min. Den gode feen gav seg til kjenne, og henne hadde jeg grått litt i telefonen til tidligere på dagen. En fantastisk oppmuntring.

Så ringer Fabian , mammaen hans hjalp han, bare fordi de ville si hei!

Og om ikke det er nok,- min bror som jeg ikke snakker med hver dag inviterer Tor og meg på lutefiskkveld til helgen. Om jeg orket da, som han sa.

Jeg har så mye å glede meg over, om jeg bare klarte å være i det litt lengre enn de korte  øyeblikkene.

Jeg gleder meg til at øyeblikkene blir litt lengre,- ja kanskje de kan bli til timer?

Men først av alt så ønsker jeg meg litt flere gode øyeblikk, og en behandler som jeg føler er der for meg.

Sånn er det bare.

Sånn er det i dag.

Ta bilde av meg då bestemor.

Ta bilde av meg då bestemor.

4 kommentarer

 1. Solbjørg Husabø

  Så flott at du skriver – – – i dag også !
  Du skriver smerte, frustrasjon, usikkerhet. Men så fletter du inn de gode glimta som dagen også har gitt 🙂 og jeg er lettet og sender gode tanker og ønsker for deg 😉 jeg ønsker så indelig at orket ditt skal gi resultater, Rønnaug ! Du har så mye å bidra med, og det håper jeg du får kjenne …. Klem

  • og det jeg får fra deg Solbjørg, det er verdt aå mye at du aner ikke….

   • Solbjørg Husabø

    Takk. Du betyr mye for meg også. 🙂 Jeg trenger at du orker !!
    At vi orker svømme videre, selv om det er litt motstrøms….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: