Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Jeg er bestemor jeg…

Endelig, en god dag!

Det er faktisk helt sant,- jeg har hatt en god dag.

Tor sier så greit at, ”du har ikke sagt en eneste gang at nå orker du ikke mer”. Og det er veldig bra, fordi dagen har vært hektisk. Lefsene jeg laget i går måtte bløytes og smøres og brettes og pakkes og puttes i fryseren. Jeg klarte ikke alle, men resten ligger og venter på meg til en annen dag. Den lille flotte familien fra Lindås hadde meldt sin entré til middag, og jeg lurte fælt på hva jeg skulle finne på. Å tenke på slike ting er en typisk ting som lett kan føre til helt unødvendig stress. Men så hørte vi på radioen i dag tidlig at 17.november var raspeballens dag. Da var det jo avgjort, raspeballer på menyen. Av en eller annen grunn husket jeg plutselig på de villbringebærene jeg hadde lagt på sprit med håp om julelikør. Hadde en plan om å sukre de litt mer, så det måtte jeg få gjort  i dag., mens jeg husket det liksom. Da hadde jeg plutselig en liter med søte, spritlagde villbringebær som jeg ikke kunne kaste. Bringebær cupcakes, det måtte da bli godt med disse bærene i kakene! Så da var det bare å lage megagode cupcakes, med hvit sjokolade og godt sukrede villbringebær som hadde lagt på sprit siden august måned. De voksne fra Lindås reiste på handling, og de små ble hjemme med oss. En frydefull bakgrunnsstemning med høytlesing og ”skohylleskruing” mellom økter med kakebaking og raspeballelaging. Lykke, for et bestemorhjerte! Middagen ble vellykket! Virkelig en høydare! Tor Atle spiste påsmurte lefser, 1.5 leiv!!! Jørgen ville ha leivene før de ble bløyta. Avslutninsvis ble det cupcakes pynting med blå frosting og et hav av pynt. O lykke!

Takk og pris for barnebarn!

En rikdom som ikke kan beskrives, å vite at 3 flotte gutter kaller deg for bestemor!

Til jul skal jeg være sammen med alle 3!

Etter PeterPan bok-høytlesing, er det Peter Pan på film med bestefar

Jørgen orker ikke vente til lefsene er påsmurt!

Høy konsentrasjon under kakepyntingen…

Kanskje det var Jørgen sin genser Tor Atle tenkte på da han ville ha blå glasur på kakene?

2 kommentarer

  1. Solbjørg Husabø

    Flott alt sammen !! 🙂 godt å høre 😉

    • Deilige barn…du kan glede deg til bestemorrollen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: