Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

» Det finns en glänta»

Noen ganger lurer jeg veldig på hvor mye jeg skal dele med dere på bloggen min. I dag er en sånn dag. Allerhelst ville jeg skrevet og slått rundt meg med superlativer av sorten “#$%%*#%&$”#”, fordi det føles sånn. Det føles sånn å gjøre dypdykk i det som har vært, psykoterapi heter det på fint. Det er så vondt at hver muskel og sene i kroppen verker og sier NEI, dette vil jeg ikke, mens jeg på den andre siden er så utrolig klar over nødvendigheten av disse dypdykk for å komme videre i et liv som ikke er fullt så vanskelig å være i som det er nå. Og jeg vil videre …

På kjøleskapet til min søster  fant jeg en liten lapp hvor det sto:

“Det finns en glänta mitt i skogen, som bara kan hittas av den som gått vilse!

Dette har svenske  poet og psykoterapeut  Tomas Tranströmer sagt i et av sine mange dikt.

For  det er bare jeg som har svarene på hvor veien videre skal gå. Det er bare jeg som kan finne lysningen i skogen. Det er jeg som har svarene i meg, mens terapeuten min hjelper meg med å stille spørsmål slik at jeg kanskje, en gang i fremtiden finner “gläntan” som Tränstrømer så fint sier faktisk er der.

Teksten brodert på en gammel gardin i «simple stitches» mens jeg var i USA, montert på et kjøkkenhåndkle i en veldig slitsom periode av livet mitt, og blitt en liten «kosepute» jeg titter på nå og da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: