Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Av og til er 1 mm nok…

Det er nesten fasinerende disse nettene som ikke gir deg hvile, å tenke på det faktum at kroppen jo må ha lagt minst 10cm. over madrassen. Tenk alle de kiloene, svevende.  Det å registrere,  i det du går ut av sengen at bortimot alle muskler i kroppen har jobbet mens du så håpløst har prøvd å sove.

Da er det godt å ikke ha det så veldig travelt om morgenen.

I dag hadde jeg det faktisk travelt, fordi jeg hadde den aller første timen hos min behandler. Han som jeg sikkert veldig lenge enda vil kalle for han nye.

I Øvre Åreine var det faktisk is på vasspytten…

Jeg lover at veien fra toget og dit jeg skulle og trappene opp til kontoret hans føltes mange ganger tyngre enn den “slitsomme” turen på Varegga i går. Ikke var det sol i dag heller. Ingen isbelagte sølepytter å la seg fasinere over. Ingen ravn å under seg over, der den satt på en haug og mesket seg med noe jeg ikke fant ut hva var fordi den lettet med byttet sitt før jeg kom bort…

Men møtet med min behandler ble bra likevel det, kanskje fordi jeg hadde forberedt meg med å skrive ned en del av de momentene som gjorde at jeg syns det hele var blitt så vanskelig og sendt på mail før timen.

Så  kanskje jeg skal ta av meg “syvmilsstøvlene” og tenke med Anne Grete Preuss, “ at av og til, er 1 mm nok”.

2 kommentarer

  1. Ardis

    I kveld når du legger deg så begynn å drøm om en flott plass du har vert på,tenkt på hvor flott det er der og hvor deilig det er å være der. Kanskje du kommer nærmere madrassen og drømmer videre………….. Dette er det jeg gjør, sovner jeg før jeg er ferdig med å drømme, så forsetter jeg neste dag, hi hi. Klem til deg.

  2. Du skriver så bra:) ta av de 7 mils skoene 😉 Når eg ikke fikk sove så tenkte eg at eg lå og fløt i et stille vann med bare ansiktet over vannet, trygt med «baderinger» på. hjalp meg å slappe av. god natt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: