Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

Om inflasjon og søvn

Jeg er psykiatrisk sykepleier.Som ganske nyutdannet var jeg ivrig på å praktisere det vi hadde lært, sikkert nokså ukritisk. Det må jeg ha vært fordi en gang jeg hadde bekreftet og bekreftet en av pasientene mine, sa han: «Rønnaug, nå må du ikke la det gå inflasjon i superlativene dine».

Gjett om jeg lærte noe den «timen» da?

Jeg skal prøve å være nyansert nok til å ikke skrive alt for mye på dette som kanskje kan bli en blogg, men siden jeg er så fersk, og fordi jeg er så redd for å glemme det jeg har lært meg de siste dagene, lar jeg det gå litt inflasjon i innleggene.

Tenkte egentlig at jeg ville si noe om søvn. Å sove,- sove godt,- rolig og alt det der man har lov til å ønske seg. Da min eldste datter ble mamma, husker jeg en morgen etter n;te nattevåksnatt hun sa,- i går spurte jeg Thomas hvor de hadde satt inn batteriet på denne kroppen. Han visste ikke han heller.

I natt lurte jeg på om jeg skulle vekke Tor å spørre om han kunne ta ut mitt batteri,- jeg gjorde det ikke, men skulle ønske….  og Fabian sitt virker som bare det…tilogmed på sykkelen!Batteriet virker på sykkefantomet!

1 kommentar

  1. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: