Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

…jeg har ikke angst, bare PTSD….

I dag skulle jeg faktisk vært i 50 årslag, til en søt og god kollega, sammen med alle de kollegaene som jeg ikke har sett på veeeldig veldig lenge fordi jeg har vært syk. Så turde jeg ikke… men jeg har ikke angst…noen livsløgner må man da få lov å eie, har jeg aldri fått det, så har jeg det vel ikke???

Prøver å ikke la det bli et nederlag, og tenkte at å bestige Skåldalsnipa fra Moldalia kunne gi en kompenserende mestringsfølelse.

Har prøvd en gang før, da gikk det sånn måtelig bra….fant et hjortetråkk som førte oss rimelig trygt tilbake til sivilisasjonen.

I dag kom vi oss til toppen, Tor og jeg og Kara vovsen. Bratt? Jau sa eg smør og meinte kroppsfett….å dra på mine ekstra 20 kg. opp bakkane var heftig og føltes varmt og fuktig. Men kom både opp og ned..uten rotvelt …og klar for lørdagskveld i Gurili i staden for i Bergsdalen.

8 kommentarer

  1. Kjempefin blogg du har Rønnaug! Du skriv så bra og mange av oss kan kjenne seg igjen i det du skriv. Eg heier på deg Rønnaug<3

  2. Du er veldig flink…bloggen ser proff ut…dette er en kjempestart! 🙂

  3. Bente

    Så flink du er å uttrykke deg skriftlig, misunner deg litt den ferdighetene. Me hadde ein alle tiders kveld i 50 årsdag i går. Nydelig mat og kjekke folk, og ei flott opptreden, ifølge publikum. Du hadde heilt sikkert kost deg, trur eg, men det var sikkert flott å gå tur i det nydelige været.

  4. Kjersti Brudvik

    Ærleg og sterkt. Du er ei modig og flott dame!! Stå på. Eg heiar og på deg! : )

    • Veldig godt å vite at nokon heiar,- tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: