Bak fasaden – Rønnaug

Litt om livet med PTSD og hovedgjøremål behandling

…noen dager er det alrigth…

Tenkte jeg skulle hive meg på «bloggerbølgen». En god venn har ofte spurt, Rønnaug hvorfor blogger ikke du? Det er så kjekt å lese fb innleggene dine. Så, hvorfor ikke?

Jeg ønsker å ha et mål for denne bloggen og det må bli at jeg skal kunne si at » noen dager er det alrigth»…

Jeg ønsker å ta dere med på den reisen jeg er i med mål at jeg skal kunne si at noen dager er det faktisk ok å være menneske. Høres kanskje både floskelaktig og kryptisk ut, men tror dere vil oppdage at det for meg er et klokt mål å ha. Kanskje det er lang vei frem, uansett skal målet stå der fremme og gi meg håp.

På denne veien må jeg tåle mye kognitive prosesser. For å klare det trenger jeg også å finne på praktiske og artige ting å gjøre.

I uken som har gått møtte jeg en fantstisk flott og dyktig kvinne over en kopp kaffe. Denne kvinnen er tidligere en av mine studenter. Hun er sykepleier og i tillegg en «racer» på kjøkkenet. Da vi går forbi en kakedisk lyser de fineste franske makroner i mot oss og hun sier, «sørens makroner, aner ikke hvor mange ganger jeg har prøvd, uten å få det til».

Da tenkte jeg at jeg kan jo prøve,- ser da ikke vanskelig ut i det hele tatt. Men det er vanskelig. Det er kjedelig, langtekkelig, sølete og klissete arbeid. Umulig å få fine men søren så godt for en søtmons som jeg er!

Søte, søte , søte, men ikke særlig vakre….

1 kommentar

  1. Gleder meg til å følge deg Rønnaug 🙂 Og dine makroner ser laaangt bedre ut enn mine…mine så ut som hundebæsj 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Krumelurebloggen

En lærerblogg om barn med stort læringspotensial (evnerike barn).

Morten mener ...

- satiriske blikk mot arbeidsliv og karriere, krydret med liv og død og krig og fred og sånt ...

husmorbloggen

En husmors bekjennelser

gamle ugle

Her vil du finne dikt om livet og sånt

Gjøkeredet

om det som er inni hodet og det som er utenfor

Melivetpaaslep

~ ME betyr ikke meg, jeg er mer enn mine begrensninger

Min egen glassengel

Et personlig skriveprosjekt der skår gjenbrukes og skaper noe nytt.

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

rosaroseblogg

Just another WordPress.com site

%d bloggere liker dette: